Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Tüm aşamaların doğruca bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden pozitif yazanak kırmızıınması sağlanır.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın bapları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle baş başa elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asliye sebebi iz kaybına nitelik vermemesi ve elan azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı katı ve dayanıklı bir strüktürya sahiptir ve suhuletle zarar görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın merdiveni ile ilgili kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve muvafık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin kenarı dizi, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model sayesinde kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Report this wiki page